Antena 3 CNN Politică Deputat PSD: Cer public demisia ministrului Energiei, Virgil Popescu

Deputat PSD: Cer public demisia ministrului Energiei, Virgil Popescu

Deputatul PSD Claudiu Manta cere public demisia ministrului Energiei, Virgil Popescu, pentru modul în care a gestionat proiectele cuprinse în PNRR.

Deputat PSD: Cer public demisia ministrului Energiei, Virgil Popescu
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2021   •   20:33

„Cer public demisia ministrului Energiei, Virgil Popescu! Comisia Europeană mi-a dat dreptate zilele trecute când a cerut ministrului Energiei, Virgil Popescu, să includă în PNRR selecție competitivă de proiecte (call) și nu proiecte individuale alese pe sprânceană, ca până acum”, a scris pe Facebook deputatul PSD:

Acesta susține că, de mai bine de o lună, i-a atras atenția, printr-o interpelare, ministrului Energiei că proiectele pe care le-a prevăzut în PNRR sunt „cu dedicație pentru prieteni politici”.

„Răspunsul primit...ca de obicei fără nici o argumentație sau legătură cu întrebările adresate. A fost nevoie de întâlniri la Bruxelles pentru ca, acum, să poată participa orice companie din România la depunerea de proiecte pe PNRR, nu numai cele agreate de actuala guvernare. Pentru modul cum a gestionat această situație, cer public demisia ministrului Energiei, Virgil Popescu”, a mai scris Claudiu manta pe rețeaua de socializare.

Proiectul de 600 de milioane de euro Romgaz-GSP Power a fost scos din PNRR. Decizia a fost luată după discuţii cu reprezentanţii Comisiei Europene. „Le-am eliminat, petru a nu mai fi întrebări”, a spus Virgil Popescu, ministrul Energiei.

×
Subiecte în articol: PSD deputat Virgil Popescu demisia
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close