Antena 3 CNN Politică Deputat PSD: Dosarul lui Udrea conţine referiri la Traian Băsescu

Deputat PSD: Dosarul lui Udrea conţine referiri la Traian Băsescu

Deputat PSD: Dosarul lui Udrea conţine referiri la Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Facebook/Daniel Florea
22 Oct 2015   •   19:12

DNA a cerut ministrului Justiţiei să solicite Camerei Deputaţilor încuviinţarea urmăririi penale, a reţinerii şi arestării preventive a deputatului Elena Udrea, într-un nou dosar în care aceasta este acuzată de luare de mită, trafic de influenţă, spălare de bani, instigare la abuz în serviciu şi fals în declaraţii.

 
Elena Udrea este acuzată de procurorii DNA că a primit suma de 520.000 de lei, reprezentând valoarea unor lucrări de renovare a unei vile din Eforie Sud, care a fost trecută în patrimoniul privat şi scoasă la vânzare la un preţ subevaluat.
 
Subiectul a fost discutat în ediţia de joi a emisiunii La Ordinea Zilei, realizată de Dana Grecu şi Radu Tudor, la antena 3. 
 
Invitat în platoul emisiunii, deputatul PSD Daniel Florea a explicat că există şansa ca dosarul să fie chiar mai surprinzător decât se ştie în acest moment. 
 
"Mâine vine şi doamna Udrea, o audiem şi vedem ulterior. Dânsa este liberă să se apere cum vrea. Din păcate, au fost foarte mulţi oameni puşi în funcţii numai pe criterii de obedienţă. Şi cred că vom afla foarte multe lucruri senzaţionale în următoarea perioadă. Pentru că sunt cam aceleaşi persoane care apar cam în toate aceste dosare. Şi cred că aceste lucruri nu se vor opri aici. Nu pot să vă spun ce este atât de spectaculos, dar se fac referiri la anumite persoane, la anumite sume. Nu pot să vă spun exact. Dar da, există referiri la familia prezidenţială. Şi la preşedintele de atunci. Şi la familie."
 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close