Antena 3 CNN Politică PSD cere plafonarea urgentă a preţurilor: Dacă nu se iau măsuri, avem pregătot și vm depune un proiect de lege

PSD cere plafonarea urgentă a preţurilor: Dacă nu se iau măsuri, avem pregătot și vm depune un proiect de lege

Alfred Simonis susține că PSD va de pune un proiect de lege prin care se plafonează prețurile la alimentele de bază, medicamente și produse sanitare, dacă Guvernul nu va lua măsuri. Deputatul PSD a făcut anunțul pe contul personal de Facebook.

PSD cere plafonarea urgentă a preţurilor: Dacă nu se iau măsuri, avem pregătot și vm depune un proiect de lege
Sursa foto: Facebook
18 Mar 2020   •   12:23

”Prețurile au luat-o razna! Și asta s-a întâmplat pentru că, odată cu decretul privind instaurarea stării de urgență, nu a fost adoptat și actul normativ care ar fi plafonat prețurile. Speculanții au fost lăsați să profite de criză și să-și umple buzunarele pe spatele suferinței oamenilor.

Guvernul trebuie să ia măsuri urgente, dincolo de sloganuri, bătăi pe umăr și bune intenții.

Dacă nu o va face astăzi, PSD are pregătit și va depune un proiect de lege, pe care îl vom adopta în regim de urgență, prin care să plafonăm prețurile la alimentele de bază, medicamente și produse sanitare. Dar nu la valoarea lor de astăzi, ci la media prețurilor din ultimele 3 luni. În plus, speculanții trebuie să plătească foarte dur pentru faptele lor!”, a declarat Simionis.

×
Subiecte în articol: PSD
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close