Antena 3 CNN Politică Deputat USR: Tătaru nu va depolitiza sistemul de sănătate, doar va înlocui PSD-iștii cu PNL-iștii

Deputat USR: Tătaru nu va depolitiza sistemul de sănătate, doar va înlocui PSD-iștii cu PNL-iștii

Deputatul USR Claudiu Năsui spune că Nelu Tătaru nu va depolitiza sistemul de sănătate, ci doar îi va înlocui pe cei din PSD cu cei din PNL.

Deputat USR: Tătaru nu va depolitiza sistemul de sănătate, doar va înlocui PSD-iștii cu PNL-iștii
Sursa foto: Hepta
02 Iun 2020   •   11:27

”Singurul mod în care sistemul de sănătate se va schimba este dacă noi, pacienții și asigurații vom avea dreptul de a alege. Domnul Tătaru nu va depolitiza sistemul de sănătate. În cel mai bun caz va înlocui PSD-iștii cu PNL-iști. În cel mai probabil caz, nu va înlocui pe nimeni pentru că PSD-iștii din sistem își vor întoarce vesta și vor deveni PNL-iști, exact așa cum se întâmplă în parlament”, a declarat Claudiu Năsui.

Năsui explică că sistemul de sănătate se poate schimba doar dacă pacienții și asigurații vor avea dreptul de a alege.

”În momentul acela nici nu va mai conta cine este politicianul pus în fruntea ministerului sănătății. Vom alege cel mai bun spital sau cea mai bună clinică și finanțarea, care oricum vine din banii noștri, ne va urma oriunde am alege.Dacă spitalele de stat sunt mai bune decât cele private vom merge acolo. Ce va conta nu e dacă spitalul e public sau privat, ci dacă e bun sau nu. Concurența reală și nu promisiunile pot salva sistemul. În momentul în care pacienții și asigurații vor avea dreptul de a alege și banii vor urmări pacientul, vom putea vorbi de o luptă cu mafia din sistem. Până atunci pleacă unii vin alții. Și de multe ori sunt aceiași care doar își schimbă vesta de pe roșu pe galben și iar invers”, a conchis parlamentarul USR.

×
Subiecte în articol: claudiu nasui
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close