Antena 3 Politică Doi deputaţi la un pas de bătaie pe holurile Parlamentului: "Păduche, eşti zero barat!" | VIDEO

Doi deputaţi la un pas de bătaie pe holurile Parlamentului: "Păduche, eşti zero barat!" | VIDEO

de Alin Tarnovschi    |    24 Mar 2021   •   13:24
Doi deputaţi la un pas de bătaie pe holurile Parlamentului: "Păduche, eşti zero barat!" | VIDEO
Sursa foto: Antena 3

Deputatul AUR, Dan Tănasă, şi un deputat USR-PLUS au fost la un pas de bătaie pe holurile Parlamentului, s-au îmbrâncit şi s-au înjurat, în contextul desfiinţării secţiei speciale de investigare a magistraţilor.

După ce desfiinţarea SIIJ a fost votată în Camera Deputaţilor, cei doi deputaţi s-au întâlnit pe holul Parlamentului şi au început să se certe. Proiectul privind desfiinţarea secţiei urmează să ajungă la Senat, forul decizional.

"Că ce mă, păduche? Cum adică vii tu spre mine să mă ameninţi? Bă, dispari de aici! Nu auzi ce spun. Îţi ordon să dispari din faţa mea. Nu mai strica aerul. Îţi ordon să faci paşi înainte!

Domnul deputat a venit spre mine, m-a ameninţat. Eu cum trebuia să reacţionez?", a fost replica deputatului AUR, Dan Tănasă.

Camera Deputaților a adoptat, astăzi, proiectul de lege pentru desființarea SIIJ, cu 171 de voturi "pentru" și 136 de voturi "împotrivă".

Totuşi, proiectul a fost adoptat cu un amendament, respectiv magistraţii vor putea fi trimişi în judecată doar cu avizul CSM.

×
Subiecte în articol: parlament

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close