Antena 3 CNN Politică Deputaţii au aprobat înfiinţarea unei comisii de anchetă pentru Elena Udrea

Deputaţii au aprobat înfiinţarea unei comisii de anchetă pentru Elena Udrea

Deputaţii au aprobat înfiinţarea unei comisii de anchetă pentru Elena Udrea
27 Iul 2009   •   21:54

Deputaţii au aprobat propunerea de înfiinţare a unei comisii de anchetă în cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, cu 103 voturi "pentru", şi niciunul "împotrivă".

Minstrul Turismului, Elena Udrea, a declarat sâmbătă că ministerul pe care îl conduce va trimite reprezentanţi în faţa comisiei parlamentare de anchetă pentru a explica modul în care s-au cheltuit banii la Ministerul Turismului.

Ea spune că decizia PSD de a susţine înfiinţarea comisiei alături de PNL nu o surprinde şi că totul face parte dintr-o strategie de precampanie, în care miniştrii PDL sunt ţinte.

Partidul Naţional Liberal a cerut, în urmă cu cinci zile, înfiinţarea unei comisii parlamentare în cazul ministrului turismului, Elena Udrea, pentru anchetarea modului în care s-au cheltuit banii publici.

Cu două zile înainte, Deputatul PNL Bogdan Olteanu s-a pronunţat pentru crearea unei comisii parlamentare de anchetă şi în cazul ministrului turismului, Elena Udrea, după modelul experimentat deja cu succes în cazul Ridzi.

Tot sâmbătă, social-democraţii au decis să susţină iniţiativa liberalilor de a forma o comisie parlamentară în cazul ministrului Turismului, Elena Udrea.

"La situaţii egale sunt soluţii egale. Trebuie făcută investigaţia necesară" acolo unde există suspiciuni că banii nu au fost cheltuiţi în mod legal, a declarat sâmbătă Bogdan Niculescu Duvăz.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Comisie de ancheta
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close