Antena 3 CNN Politică Deputaţii au votat pentru raportul Comisiei de anchetă în cazul Ridzi

Deputaţii au votat pentru raportul Comisiei de anchetă în cazul Ridzi

Deputaţii au votat pentru raportul Comisiei de anchetă în cazul Ridzi
27 Iul 2009   •   20:17

Deputaţii au votat luni raportul Comisiei de anchetă în cazul Ridzi, cu 136 de voturi ?pentru? şi 80 ?împotrivă?.

Hotărârea votată de majoritatea deputaţilor adoptă raportul Comisiei Ridzi, prin care Camera cere Guvernului, Consiliului Concurenţei şi Curţii de Conturi să verifice modul în care Ministerul Tineretului şi Sportului a utilizat banii publici pentru organizarea evenimentelor de "Ziua Tineretului".

De la tribuna Parlamentului, fostul ministru a cerut un vot favorabil pentru a-şi demonstra nevinovăţia cât mai curând în justiţie.

"Nu fac parte din partidul care, în ultimii 5 ani, a facut tot posibilul ca prim ministrul său să ajungă în faţa instanţelor. Cred în nevinovăţia mea, iar nevinovăţia unui om este stabilită de autorităţile unui stat de drept, este periculos ca presa să se pronunţe cu privire la vinovăţia cuiva", a declarat Monica Iacob Ridzi.

"Este o răfuială politică dictată de opoziţia PSD-PNL cu toate că PSD este la putere". a mai spus Ridzi.



Parlamentarii s-au reunit luni într-o sesiune parlamentară extraordinară pentru a discuta cazurile fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, şi al ministrului Turismului, Elena Udrea, precum şi dosarul Sterling, în care fostul premier Călin Popescu Tăriceanu este acuzat de subminarea economiei naţionale.

Reprezentanţii PDL au propus în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor elaborarea de urgenţă de către comisia juridică a unui raport pe marginea scrisorii procurorului general, Laura Kovesi de începere a urmăririi penale în cazul Ridzi.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: monica iacob ridzi
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close