Antena 3 CNN Politică Deputaţii care au votat la două mâini vor fi sancţionaţi. Joi se decide câte zile de suspendare vor primi vinovaţii

Deputaţii care au votat la două mâini vor fi sancţionaţi. Joi se decide câte zile de suspendare vor primi vinovaţii

Deputaţii care au votat la două mâini vor fi sancţionaţi. Joi se decide câte zile de suspendare vor primi vinovaţii
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Dec 2011   •   16:41

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor se va întruni, joi, pentru a aplica sancţiunile pentru deputaţii care au votat la două mâini, a declarat, luni, liderul grupului PSD, Mircea Duşa, citat de Mediafax.
   
Duşa a precizat că, la şedinţa de luni a Biroului Permanent, preşedintele Camerei Roberta Anastase a propus ca joi să aibă loc, la ora 11:00, o şedinţă a Biroului Permanent în care se vor aplica sancţiunile pentru deputaţii care au votat la două mâini.
   
"Sancţiunile sunt cele prevăzute de lege, de la o zi până la 30 de zile suspendare", a spus Mircea Duşa, precizând că Biroul Permanent a fost convocat joi, la ora 11:00, tocmai pentru a decide câte zile de suspendare vor fi date deputaţilor care au votat la două mâini.
   
Secretarul Camerei, Dumitru Pardău, a precizat, la rândul său, că decizia în privinţa celor care au votat la mai multe cartele a fost amânată până joi, urmând ca liderii grupurilor parlamentare să se întâlnească  marţi "pentru a conveni asupra acestui aspect".

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close