Antena 3 CNN Politică Deputaţii, în dificultate din cauza noului aviz pentru Udrea. Zgonea: Nu există o procedură pentru un parlamentar în arest preventiv

Deputaţii, în dificultate din cauza noului aviz pentru Udrea. Zgonea: Nu există o procedură pentru un parlamentar în arest preventiv

Deputaţii, în dificultate din cauza noului aviz pentru Udrea. Zgonea: Nu există o procedură pentru un parlamentar în arest preventiv
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Feb 2015   •   17:28

Preşedintele Camerei Deputaţilor se declară depăşit de noua situaţie în care sunt puşi parlamentarii, care trebuie să dea aviz noii cereri de urmărire penală pentru Elena Udrea.

Valeriu Zgonea spune că se va sfătui cu ministrul Justiţiei pentru a găsi soluţia potrivită, astfel încât Elena Udrea să poată veni în Parlament pentru a-şi susţine punctul de vedere.

"Noi nu avem în regulamentul nostru, al camerei Deputaţilor, o procedură pentru un parlamentar care este în arest preventiv şi care trebuie totuşi să beneficieze totuşi de citirea dosarului şi de prezenţa la Comisii", a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Zgonea a afirmat că urmează să se consulte cu procurorii şi cu ministrul Justiţiei pentru a se ajunge la o soluţie agreată.

"Avem o situaţie un pic delicată pe care nu ştim să o rezolvăm în acest moment", a mai spus Zgonea, care a precizat că, din punct de vedere juridic, Elena Udrea este încă deputat.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea valeriu zgonea
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close