Antena 3 CNN Politică Deputaţii trebuie să depună până în 15 iunie declaraţiile de avere. Posibilă secretizare

Deputaţii trebuie să depună până în 15 iunie declaraţiile de avere. Posibilă secretizare

Deputaţii trebuie să depună până în 15 iunie declaraţiile de avere. Posibilă secretizare
10 Iun 2010   •   11:12

Deputaţii sunt obligaţi ca până pe 15 iunie să depună declaraţiile de avere şi interese. Deşi declaraţiile vor fi depuse "pe baza formularelor existente", conducerea Camerei nu a decis însă dacă vor fi publice sau anu. Noua leg ANI, retrimiă la parlament de preşedintele Traian Băsescu prevede trecerea sub imperiul confidenţialităţii a unor aspecte din averea demnitarilor până acum publice: adresele, bijuteriile şi obiectele de artă.

"S-a discutat la Biroul Permanent al Camerei de obligativitatea prezentării declaraţiilor de avere şi a declaraţiilor de interese până pe 15 iunie, urmând ca acest subiect să fie discutat în detaliu în Biroul permanent de luni", a spus Pardău.

El a precizat că toată lumea este convinsă că trebuie depuse aceste declaraţii, "rămânând în discuţie dacă vor fi publice sau nu".

"Un lucru este clar, cu toţii suntem convinşi să le depunem, rămâne doar în discuţie dacă vor fi publice sau nu, în acest moment în care, ştiţi foarte bine, sunt articole care au fost declarate neconstituţionale", a explicat Dumitru Pardău.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: deputati lege ANI
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close