Antena 3 CNN Politică Deputații USR continuă protestul în plenul Camerei Deputaților

Deputații USR continuă protestul în plenul Camerei Deputaților

Deputații USR continuă protestul în plenul Camerei Deputaților
Sursa foto: Foto: Facebook
02 Feb 2017   •   12:02

Deputaţii USR care au rămas peste noapte în plenul Camerei Deputaţilor au fost înlocuiţi de alţi colegi, iar acţiunea de protest a acestora va continua şi în următoarele zile. 

"Suntem schimbul doi, au fost colegii noştri peste noapte, noi am venit în această dimineaţă şi vom rămâne aici oricât e nevoie pentru a ţine mesajul străzii aici şi pentru a arăta nemulţumirea noastră profundă într-o situaţie care ni se pare absolut excepţională. În momentul în care Guvernul acţionează banditeşte şi împotriva poporului, noi, ca reprezentanţii săi aici, trebuie să acţionăm şi noi într-un mod excepţional", a declarat pentru AGERPRES deputatul USR Cătălin Drulă, unul dintre parlamentarii care se află acum la acţiunea de protest din plenul Camerei Deputaţilor. 

El a adăugat că din opt în opt ore parlamentarii USR vor fi înlocuiţi, aceştia dorind să protesteze atât în Palatul Parlamentului, cât şi în stradă. 

"Eu am fost aseară în Piaţa Victoriei, suntem şi acolo şi aici şi aşa credem că este normal. Oamenii aceştia care au ieşit în stradă, care nu îşi petrec serile în familie, am văzut acolo mămici cu copii, oameni de toate vârstele, nu sunt deloc mulţumiţi de felul cum a reacţionat Guvernul", a menţionat Drulă. 

El e arătat că atât colegii cu care a petrecut noaptea în Parlament, cât şi cei care sunt acum în plen au lucrat şi lucrează, pe parcursul protestului, la amendamentele pe care le vor depune la proiectul de buget. 

Şase parlamentari şi-au petrecut noaptea în plen, iar în această dimineaţă aceştia au fost înlocuiţi de alţi 10. Ei sunt nemulţumiţi de actele normative emise de Guvern în domeniul Justiţiei. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: protest USR parlament deputati
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close