Antena 3 CNN Politică Deputatul Alfred Simonis (PSD): Dle Ghinea, nu sunteţi Arnold, sunteţi Benny Hill. Nu aţi creat un PNRR, ci un USR SRL"

Deputatul Alfred Simonis (PSD): Dle Ghinea, nu sunteţi Arnold, sunteţi Benny Hill. Nu aţi creat un PNRR, ci un USR SRL"

Deputatul social democrat Alfred Simonis l-a asemănat pe Cristian Ghinea cu actorul de comedie Benny Hill, în cadrul unei dezbateri din Parlament privind moțiunea de cenzură împotriva ministrului Fondurilor Europene.

Deputatul Alfred Simonis (PSD): Dle Ghinea, nu sunteţi Arnold, sunteţi Benny Hill. Nu aţi creat un PNRR, ci un USR SRL"
de Claudia Popovici    |    14 Iun 2021   •   19:00

Declarația a vizat scandalul din PNRR, moment în care joia trecută ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea spunea, „am făcut un experiment, mi-am închis telefonul seara și m-am uitat la filmul Terminator, pe care îl recomand, este foarte bun, este cu Arnold Schwarzenegger bătrân”

„Nu comentez gusturile dumneavoastră și nici faptul că vă puteți lua libertatea de a vă închide telefonul așa, când doriți, parcă nu aveți nicio treabă în Guvernul ăla.

Îl închideți câteva ore și vă uitați la filme. Însă nu pot să nu mă gândesc, domnule ministru, că fiind mai slab de înger dumneavoastră, privind acest film, ați intrat în rolul actorului principal, ați început să mitraliați și să aruncați în aer toată România cu PNRR-ul acesta. 

O singură diferență, domnule Ghinea. Dumneavoastră nu sunteți Arnold Schwarzenegger. Mai degrabă sunteți Benny Hill”, a spus Alfred Simionis de la tribună în cadrul unei dezbateri privind moțiunea de cenzură împotriva ministrului Fondurilor Europene.

"Aţi trimis un PNRR absurd cu lacune. Practic aţi creat un USR SRL"

„Ați trimis un plan absurd care continuă să crească decalajele între regiuni, un plan, așa cum spuneam, făcut de companiile direct interesate de proiectele pe care le-au scris, în care ați prevăzut sute de milioane pentru piste de biciclete în sate fără canalizare, traininguri făcute cu firmele de casă pe sute de mii de euro, miliarde de euro pe consultanță tot firmelor de casă, practic un plan în care paraîndărătul se găsește pretutindeni. 

Practic, ați creat din PNRR un USR SRL, așa aș putea spune, o pușculiță de partid din care să vă înfruptați dumneavoastră și șefii dumneavoastră de partid.

Evident că pentru a finanța toate astea trebuie să tăiați de undeva și de unde știți să tăiați, voi și mai noii voștri parteneri de la PNRR? De la sărmani.

Tăiați de la agricultură, înghețați veniturile, salariile, pensiile alocațiile, nu dați nimic firmelor românești, măriți vârsta de pensionare, după dumneavoastră decizia de pensionare ar trebui să vină odată cu certificatul de deces și asta o spuneți cu zâmbetul pe buze. Nu aveți nicio jenă”, a mai declarat deputatul Alfred Simionis.

×
Subiecte în articol: Cristian Ghinea alfred simonis PSD PNRR
Parteneri
Oraşul din România cu cele mai mici facturi la energie. Secretul preţurilor mici la încălzire
x close