Antena 3 CNN Politică Deputatul Călin Potor a demisionat din PDL. Radu Moldovan: Se va înscrie în PSD (VIDEO)

Deputatul Călin Potor a demisionat din PDL. Radu Moldovan: Se va înscrie în PSD (VIDEO)

Deputatul Călin Potor a demisionat din PDL. Radu Moldovan: Se va înscrie în PSD (VIDEO)
Sursa foto: Foto: cdep.ro
16 Aug 2010   •   11:12

Deputatul PDL de Alba, Călin Potor, a părăsit formaţiunea politică din care face parte. Anunţul a fost făcut, luni dimineaţă, la emisiunea "News Magazine", de către deputatul PSD Radu Moldovan, care susţine că acesta se va înscrie în PSD. Ulterior, Potor a confirmat demisia din partid, în cadrul unei intervenţii telefonice la Antena 3.

"Am demisionat din PDL. În momentul de faţă sunt independent. Nu ascund faptul că discut cu colegi de la PSD. (...) Nu rămân independent, cu siguranţă va trebui să aleg un partid de Opoziţie serios, PSD sau PNL", a declarat Călin Potor.



Anterior declaraţiei făcute de fostul deputat PDL, Radu Moldovan anunţa că Potor va demisiona din partid şi se va înscrie în PSD. În plus, Moldovan susţine că Potor nu este singurul democrat-liberal care face această mutare.

"În momentul de faţă, eu ştiu de 3-4 parlamentari cu care se mai discută în momentul de faţă", a precizat Radu Moldovan.

"Nu susţinem migraţia politică, dar încercăm să adunăm voturi pentru trecerea moţiunii de cenzură", a mai spus Moldovan.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: deputat demisie PSD
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close