Antena 3 CNN Politică Deputatul Cătălin Rădulescu: „Tudose să plece dacă nu vrea să facă cum hotărăște partidul”

Deputatul Cătălin Rădulescu: „Tudose să plece dacă nu vrea să facă cum hotărăște partidul”

Deputatul Cătălin Rădulescu: „Tudose să plece dacă nu vrea să facă cum hotărăște partidul”
04 Dec 2017   •   16:26

Deputatul Cătălin Rădulescu, cel supranumit deputatul-mitralieră după ce a declarat că are mitralieră AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou pe protestari, susține mișcările pe care le pregătește PSD în stradă împotriva statului paralel.

„În momentul în care au fost înjurați polițiștii locali sau oamenii care își făceau datoria pur și simplu să amenajeze acolo un târg. Nu hotărâseră ei, hotărâse un Consiliu Local, o primărie. Oamenii aceia au fost înjurați birjărește de un golan și jandarmii erau în relații foarte prietenești cu el. Pentru acest lucru eu voi cere clar demisia șefului Jandarmeriei pentru că sunt cazuri similare, aș vrea să văd cum reacționează poliția în felul în care trebuia să acționeze și nu a acționat. (…)Vizavi de mitingul nostru cum ar fi ca PSD să vină cu 100.000 - un milion de oameni și să ocupe toate piețele din București. Numai că PSD va cere miting autorizat”.

Deputatul a lansat un atac și la adresa premierului Mihai Tudose.

Problema care este, aceste lucruri care trebuiau discutate în partid ies publice și nu sunt normale, pentru că lucrurile astea trebuie discutate doar în cadrul partidului și dacă într-un partid se hotărăște într-un anumit fel, trebuie să te supui. Nu îți convine, indiferent că ești premier îți dai demisia și pleci dacă nu vrei să faci cum hotărăște partidul. Aici nu e pe concurs”, a mai spus Rădulescu.

Cu toate acestea, întrebat dejurnaliști dacă premierul ar trebui să demisioneze, acesta a susținut? „Nu cred că ar trebui să demisioneze”.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close