Antena 3 CNN Politică Deputatul minorităţilor Niculae Mircovici va vota pentru moţiunea de cenzură (VIDEO)

Deputatul minorităţilor Niculae Mircovici va vota pentru moţiunea de cenzură (VIDEO)

Deputatul minorităţilor Niculae Mircovici va vota pentru moţiunea de cenzură (VIDEO)
14 Iun 2010   •   20:20

Numărul parlamentarilor care susţin căderea Guvernului şi stoparea reducerilor de salarii şi pensii creşte pe zi ce trece. După ce deputaţii PDL Daniel Oajdea şi Teo Trandafir au decis să voteze în favoarea moţiunii de cenzură, a venit rândul unui deputat din partea minorităţilor naţionale să facă acelaşi lucru.

Deputatul Uniunii Bulgare din Banat Niculae Mircovici a declarat, într-o intervenţie telefonică în emisiunea "La Ordinea Zilei", de la Antena 3, că va vota pentru moţiunea de cenzură, întrucât nu poate fi de acord cu măsurile pe care Guvernul Boc doreşte să le aplice.

"Nu e vorba de faptul că fac ceva împotriva grupului minorităţilor naţionale. Noi în grupul minorităţilor nu am votat niciodată moţiuni. De data aceasta problema este diferită. În legile pentru care Guvernul îşi asumă răspunderea există anumite lucruri cu care eu sub nicio formă nu pot fi de acord. În primul rând este vorba despre acele probleme care încalcă legalitatea şi constituţionalitatea. Atâta timp cât în noua lege care se disută în momentul de faţă în Parlament promovată de actualul Guvern se discută de principiul incesibilităţii pensiei, deci a imposibilităţii proprietarului pensiei de a ceda o parte din această pensie, cum putem vorbi de a lua?", a declarat  Niculae Mircovici.




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: vot minoritati motiune cenzura
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close