Antena 3 Politică Deputatul PDL Spânu vrea să închidă televiziunile. Vezi care este motivul

Deputatul PDL Spânu vrea să închidă televiziunile. Vezi care este motivul

14 Mar 2012   •   18:19
Deputatul PDL Spânu vrea să închidă televiziunile. Vezi care este motivul
Sursa foto: Foto: Agerpres

Scoaterea opoziţiei din Parlament nu este suficientă pentru PDL. Şi televiziunile trebuie puse la punct. Deputatul PDL Marius Spânu propune retragerea licenţei de emisie a televiziunilor care instigă la violenţă împotriva instituţiilor statului, scrie Gândul.

Spânu spune că a depistat astfel de instigări împotriva instituţiilor statului în timpul protestelor. Tot pe lista sancţiunilor propuse de democrat-liberal se află şi penalizarea cu 15% din cifra de afaceri a posturilor tv care instigă la revoltă. 

"Poate nu ar fi greşit să revenim pe sancţiunea financiară şi să încercăm ca în alte state europene sancţiuni punitive pentru fapte foarte grave, care pot fi duse la amenzi de până la 10%-15% din cifra de afaceri a postului respectiv de televiziune. Există şi o altă sancţiune prevăzută în actualul cod al audio-vizualului şi anume reducerea sau chiar retragerea licenţei de emisie pentru nişte fapte grave şi repetate" a declarat pentru Gândul.info, deputatul PDL.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close