Antena 3 CNN Politică Deputatul PNL Cătălin Predoiu: „PSD este minoritar în materie de justiţie”

Deputatul PNL Cătălin Predoiu: „PSD este minoritar în materie de justiţie”

Deputatul PNL Cătălin Predoiu: „PSD este minoritar în materie de justiţie”
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Feb 2017   •   12:18

Deputatul PNL Cătălin Predoiu susţine că, în materie de justiţie, PSD este "minoritar", întrucât poporul respinge "politicile de subminare a luptei anticorupţie".

"Trebuie să separăm odată apele în România şi trebuie să înţeleagă şi PSD că, în materie de justiţie, e minoritar în această ţară, chiar dacă a câştigat alegerile, pentru că poporul - o vedem în fiecare zi - respinge clar politicile PSD antijustiţie, de subminare a luptei anticorupţie, politici care nu fac decât să prejudicieze România", a declarat Predoiu, la Palatul Parlamentului.

El a afirmat că referendumul propus de şeful statului este necesar, adăugând că s-a remarcat, în ultimii ani, "o atitudine constantă de subminare a instituţiilor care combat corupţia".

"E datoria noastră, a Opoziţiei, să explicăm că acest referendum este necesar, pentru că, în ultimii ani, din partea PSD şi a Guvernelor pe care acest partid le-a format s-a remarcat o atitudine constantă de subminare a instituţiilor care combat corupţia. O atitudine constantă de subminare a justiţiei în general, o atitudine constantă prin care s-a decredibilizat uneori efortul, obligaţia Guvernului de a asigura stabilitatea cadrului legislativ, justiţiei", a adăugat Predoiu.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close