Deputatul PNL Ludovic Orban a demisionat din Parlament. Adriana Săftoiu, Mircea Diaconu şi Ciprian Dobre şi-au anunţat şi ei demisia

de M.Z.    |    23 Ian 2012   •   18:49
Deputatul PNL Ludovic Orban a demisionat din Parlament. Adriana Săftoiu, Mircea Diaconu şi Ciprian Dobre şi-au anunţat şi ei demisia Foto: Intact Images
Update 19.31 - Lucia Varga şi Alina Gorghiu şi-au anunţat disponibilitatea de a demisiona din Parlament

Update 19.27
- Ciprian Dobre, de la PNL, a anunţat şi el, luni seară că demisionează din Parlament.

Update 19.20
- Şi Mircea Diaconu a anunţat că demisionează din Parlament.

Update 18.56 - Şi deputatul PNL Adriana Săftoiu a anunţat că demisionează din Parlament, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Deputatul liberal Ludovic Orban a anunţat, luni, conducerea PNL că demisionează din Parlament. Demisia intră în vigoare începând cu 1 februarie, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Orban şi-a anunţat decizia în şedinţa grupurilor parlamentare ale PNL.

Sursele neoficiale au mai spus că la această şedinţă mai sunt şi alţi liberali care doresc să recurgă la acest gest, de a demisiona din funcţia de parlamentar.

Potrivit unor surse liberale citate de Mediafax, Orban i-a spus lui Crin Antonescu, la reuniunea grupurilor parlametare ale PNL care are loc la Parlament luni seară, că îi pune la dispoziţie demisia sa în alb şi că aşteaptă ca şi alţi colegi liberali să facă acelaşi lucru.

Orban a explicat, potrivit surselor, că face acest gest pentru cănu mai doreşte să legitimeze prin prezenţa sa în legislativ acţiunile nedemocratice ale actualei puteri.
 
Get Adobe Flash playerParteneri
x close