Antena 3 Politică Deputatul PPU (social-liberal) Andrei Gerea: O rugăm pe Clotilde Armand să renunțe la manipulări și diversiuni

Deputatul PPU (social-liberal) Andrei Gerea: O rugăm pe Clotilde Armand să renunțe la manipulări și diversiuni

de Gabriel Dano    |    01 Oct 2020   •   21:00
Deputatul PPU (social-liberal) Andrei Gerea: O rugăm pe Clotilde Armand să renunțe la manipulări și diversiuni
Sursa foto: Hepta

Deputatul umanist Andrei Gerea, candidat PPU (social-liberal) la primăria Sectorului 1, sancționează ferm declarațiile reprezentantei USR, Clotilde Armand. Andrei Gerea îi solicită lui Clotilde Armand să renunțe la manipulări și diversiuni!

“O rugăm pe Clotilde Armand să renunțe la manipulări și diversiuni, să nu amestece lucrurile si să nu atragă PPU (social-liberal) în jocurile ei murdare. Inclusiv Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat că în imaginile din presă, pe lângă reprezentantul PPU (social-liberal), mai erau reprezentanți de la încă trei partide.

Cel mai potrivit în contextul acestor suspiciuni de fraudă este ca autoritățile abilitate să verifice dacă rezultatul alegerilor a fost sau nu viciat. Având în vedere multitudinea de nereguli din procesele verbale, pentru a se evita orice fel de suspiciuni cu privire la legitimitatea viitorului primar al Sectorului 1, ar fi bine sa se refacă numărătoarea sau să se refacă alegerile - așa cum s-a decis deja că se procedeaza în cazuri similare”, a transmis Andrei Gerea, joi seară.

 

×
Subiecte în articol: Andrei Gerea Clotilde Armand
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close