Antena 3 CNN Politică Deputatul PPU (social-liberal) Andrei Gerea: O rugăm pe Clotilde Armand să renunțe la manipulări și diversiuni

Deputatul PPU (social-liberal) Andrei Gerea: O rugăm pe Clotilde Armand să renunțe la manipulări și diversiuni

Deputatul umanist Andrei Gerea, candidat PPU (social-liberal) la primăria Sectorului 1, sancționează ferm declarațiile reprezentantei USR, Clotilde Armand. Andrei Gerea îi solicită lui Clotilde Armand să renunțe la manipulări și diversiuni!

Deputatul PPU (social-liberal) Andrei Gerea: O rugăm pe Clotilde Armand să renunțe la manipulări și diversiuni
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    01 Oct 2020   •   21:00

“O rugăm pe Clotilde Armand să renunțe la manipulări și diversiuni, să nu amestece lucrurile si să nu atragă PPU (social-liberal) în jocurile ei murdare. Inclusiv Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat că în imaginile din presă, pe lângă reprezentantul PPU (social-liberal), mai erau reprezentanți de la încă trei partide.

Cel mai potrivit în contextul acestor suspiciuni de fraudă este ca autoritățile abilitate să verifice dacă rezultatul alegerilor a fost sau nu viciat. Având în vedere multitudinea de nereguli din procesele verbale, pentru a se evita orice fel de suspiciuni cu privire la legitimitatea viitorului primar al Sectorului 1, ar fi bine sa se refacă numărătoarea sau să se refacă alegerile - așa cum s-a decis deja că se procedeaza în cazuri similare”, a transmis Andrei Gerea, joi seară.

 

×
Subiecte în articol: Andrei Gerea Clotilde Armand
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close