Antena 3 Politică Deputatul PSD: În CExN se va discuta ministru cu ministru, se supune la vot dacă va fi păstrat sau remaniat

Deputatul PSD: În CExN se va discuta ministru cu ministru, se supune la vot dacă va fi păstrat sau remaniat

29 Oct 2018   •   17:43
Deputatul PSD: În CExN se va discuta ministru cu ministru, se supune la vot dacă va fi păstrat sau remaniat

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, luni, că în Comitetul Executiv Naţional al partidului se va da un vot în cazul fiecărui ministru pentru a se decide dacă va fi păstrat sau remaniat.

"Vă asigur că în CEx, se va discuta om cu om, ministru cu ministru şi se va supune la vot dacă va fi păstrat sau dacă va fi remaniat, asta e procedura democratică. Cine vine, cine pleacă - sunt simple speculaţii", a precizat Rădulescu, la Parlament.

El a spus că s-a făcut o dublă evaluare asupra miniştrilor.

"S-a făcut o dublă evaluare - şi la partid, şi la Guvern. Sunt două principii pentru fiecare ministru, de a fi păstrat sau nu: dacă a comunicat foarte bine, măsurile pe care le-a făcut şi doi - dacă fişa de post a îndeplinit-o 70-80% sau mai puţin de 50%. Cine nu a respectat aceste două lucruri - să comunice şi să facă ceea ce avea de făcut - e clar că nu mai are de ce să rămână. Nu e nicio supărare. Eu sper să vină oameni mai pregătiţi prin această remaniere", a adăugat Rădulescu. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: CEx ministru remaniere Catalin Radulescu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close