Antena 3 CNN Politică Protestul unui deputat PSD faţă de modul în care este tratată România la Bruxelles. „Refuz să particip”

Protestul unui deputat PSD faţă de modul în care este tratată România la Bruxelles. „Refuz să particip”

Protestul unui deputat PSD faţă de modul în care este tratată România la Bruxelles. „Refuz să particip”
de S.T.    |    28 Oct 2016   •   19:52

Deputatul PSD de Caraş-Severin, Ioan Benga, a declarat vineri, că nu va participa la o conferinţă internaţională la care a fost invitat, în calitate de parlamentar, în semn de protest faţă de modul în care este tratată România la Bruxelles.

„Săptămâna viitoare, pe data de 8 noiembrie, împreună cu preşedintele Comisiei de Politică Externă, Laszlo Borbely, am fost invitaţi să participăm la o conferinţă interparlamentară. Eu, unul, refuz să particip la această conferinţă, din cauza felului în care suntem priviţi la Bruxelles. De fiecare dată, toţi cei care s-au dus la Bruxelles s-au întors fără să rezolve nimic. Eu nu mai am nici vârsta, nici interesul de a mă plimba fără a obţine rezultate concrete. În plus, în felul acesta, nici nu cheltui banii Camerei Deputaţilor”, a afirmat Ioan Benga.

Parlamentarul de Caraş-Severin a explicat pentru Agerpres că una dintre situaţiile la care se referă este cea a dezvoltării industriei de armament, inclusiv salvarea S.C. Arsenal Reşiţa, care se află în prezent în conservare şi pentru care, până acum, nu s-au găsit variante.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close