Antena 3 CNN Politică Deputatul PSD Mircea Drăghici a făcut atac cerebral

Deputatul PSD Mircea Drăghici a făcut atac cerebral

Deputatul PSD Mircea Drăghici a făcut atac cerebral
Sursa foto: Foto: mirceadraghici.ro
26 Mai 2011   •   13:24

Deputatul PSD Mircea Drăghici, în vârstă de 45 de ani, a ajuns miercuri seara, în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a suferit un accident vascular care i-a afectat partea dreaptă a feţei, informează Jurnalul naţional.

Starea sa este acum stabilă, după ce medicii i-au acordat asistenţă de urgenţă.

"Parlamentarul Colegiului Curtea de Argeş a avut tensiune mărită şi a suferit un accident vascular, care i-a afectat partea dreaptă a feţei, inclusiv ochiul. Medicii i-au acordat asistenţă de urgenţă, i-au făcut analize şi i-au recomandat să evite orice stres sau emoţie în perioada următoare", se arată în comunicatul transmis de la cabinetul său parlamentar.

"Doctorii au declarat că deputatul a avut noroc, deoarece vasul de sânge s-a spart în zona feţei şi nu la nivelul creierului. În acest moment, Mircea Drăghici este stabil şi urmează instrucţiunile medicilor", se mai arată în comunicat.

Deputatul Mircea Drăghici şi şase primari de comune din Argeş sunt urmăriţi penal într-un nou dosar instrumentat de Serviciul Teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în care este cercetat şi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, trimis deja în judecată pentru fapte de corupţie într-o altă cauză.

De curând, Drăghici a avut de suferit şi de pe urma decesului tatălui său.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close