Antena 3 CNN Politică Deputatul Radu Moldovan renunţă la funcţia de purtător de cuvânt al PSD

Deputatul Radu Moldovan renunţă la funcţia de purtător de cuvânt al PSD

Deputatul Radu Moldovan renunţă la funcţia de purtător de cuvânt al PSD
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Noi 2011   •   16:56

Deputatul Radu Moldovan renunţă la funcţia de purtător de cuvânt al PSD, informează Mediafax.

Anunţul vine după ce acestuia i s-a sugerat să fie mult mai prezent în judeţ dacă doreşte să câştige şefia CJ Bistriţa-Năsăud, şi a fost făcut în cadrul unei întâlniri a membrilor USL la Bistriţa, la care a participat Victor Ponta.

Emil Radu Moldovan, care este liderul PSD Bistriţa-Năsăud, a declarat că a luat decizia după ce a discutat cu unul dintre cei mai vechi primari PSD din Bistriţa-Năsăud, Gheorghe Stelian, edilul din Parva, care i-a cerut să fie mult mai prezent în judeţ dacă doreşte să câştige, în 2012, funcţia la care a anunţat că va candida, şi anume cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Deputatul susţine că este momentul ca experienţa pe care a dobândit-o să o dedice în întregime judeţului Bistriţa-Năsăud şi locuitorilor lui.

"Voi fi, de aici, de la Bistriţa, în continuare alături de echipa USL, care va duce în Guvernul României interesul cetăţeanului, va depolitiza instituţiile statului, va elimina politica clientelară care astăzi subjugă România", a spus Emil Radu Moldovan.

Decizia lui Moldovan a fost aplaudată de peste 400 de membri ai PSD, PNL şi PC prezenţi în sala Centrului Cultural Municipal din Bistriţa.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close