Antena 3 CNN Politică Deputatul Robert Negoiţă, ghid de ocazie pentru fotomodele: ?Politicul are nevoie de aşa ceva!? (VIDEO)

Deputatul Robert Negoiţă, ghid de ocazie pentru fotomodele: ?Politicul are nevoie de aşa ceva!? (VIDEO)

Deputatul Robert Negoiţă, ghid de ocazie pentru fotomodele: ?Politicul are nevoie de aşa ceva!? (VIDEO)
Sursa foto: Robert Negoita, fotomodele
28 Apr 2009   •   13:57

Parlamentarul îmbină datoriiile legislative cu plăcerea ghidului de serviciu prin parlament. În timp ce colegii săi de partid îţi încruntau frunţile în şedinţa de plen a la auzul acuzaţiilor Pnl la adresa Guvernului, Negoiţă făcea pe amfitrionul pentru trei tinere, împărtăşindu-le din istoria locului si din a le politichiei taine. Frumuseţea tinerelor l-a făcut să spere pe deputatul celor peste 1000 de case că ar putea apela la serviciile lor în promovarea viitoarei sale campanii electorale, iar pe liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie să le invite la festivitatea social-democrată de 1 Mai.

?Sunt nişte fete foarte frumoase. Sunt din Oradea şi din Cluj. Nişte fete care într-adevar mi-ar place să-mi facă imagine şi campanie atunci cînd voi candida din nou, probabil? a spus zâmbind Negoiţă.

Parlamentarul PSD a încercat să-şi reia aerul sobru intrând în pielea ghidului carea arată unor ?boboace? tainele clădirii Parlamentului.
?Să explicăm puţin această clădire care este un simbol al naţiunii române şi de ce nu şi puţină politică. Poate le conving să intre în politică avem nevoie de aşa ceva? şi-a deconspirata parlamentarul social-democrat unele dintre intenţii.

ROBERT NEGOIŢĂ, ÎNCONJURAT DE FOTOMODELE:


Vizita prin cea de-a doua mare clădire din lume le-a impresionat pe ardelence. ?Foarte frumos, foarte mare, multă istorie? a comentat laconic una dintre ele, carea recunoscut că se află poentru prima oară în clădirea legislativului român.

Periplul lor turistic şi informativ sub aripa ocrotitoare a deputatului PSD nu a scpăat ochiului colegului de partid, Marian Vanghelie. Vesel, liderul PSD Bucureşti a apreciat că este nevoie de fotomodele şi printre micii şi berea care va curge la festivitatea de 1 Mai din parcul Izvor.

?Eu cred că şi fotomodelele trebuie să fie prezente acolo, fie că vând, fie că cumpără mici, iar partidul nostru e un partid deschis" a comentat volubil Vanghelie, în momentul în care pe lângă el trecea parlamentarul social-democrat Robert Negoiţă, însoţit la un tur al Parlamentului de câteva domnişoare.
"Avem fotomodelele care se ocupă de mici în general şi nu mai avem nevoie de fotomodele. Fotomodelele le punem să facă mici de 1 Mai. Cele care vor vinde cei mai mulţi mici le facem Miss 1 Mai românesc!" a plusat Vanghelie.
Întrebat de unde va face rost de fotomodele, Vanghelie a susţinut că acestea ?vor veni singure către noi?.
?În momentul în care oamenii simt că eţti o forţă vin toţi către tine. În momentul cînd te simt că eşti slab nu vine nimeni? s-a lăudat social-democratul.

VANGHELIE, DESPRE FOTOMODELELE LUI NEGOIŢĂ:


Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close