Antena 3 CNN Politică Descoperiți. Dovada că președintele Iohannis este în campanie electorală de mai bine de un an

Descoperiți. Dovada că președintele Iohannis este în campanie electorală de mai bine de un an

Descoperiți. Dovada că președintele Iohannis este în campanie electorală de mai bine de un an
23 Iun 2018   •   23:56

Este a 16-a zi în care președintele Iohannis sfidează râzând o decizie a Curții Constituționale și implicit Constituția în sine, pe care ar trebui să o apere, acesta fiind principalul său rol și cel mai important în statul român. Acest lucru este mult mai important decât faptul că a intrat de astăzi oficial în campania electorală pentru că neoficial este în campanie de mai bine de un an, a spus Andreea Sava, sâmbătă, la ”Descoperiți”.

Coaliția spune că săptămâna viitoare se tranșează și problema respectării deciziei CCR. Întrebarea este: cum? Știu liderii coaliției ceva, s-a ajuns cumva la o înțelegere sau se dezlănțuie, de fapt, jihadul? În tranșee, însă, se fac planuri, iar cineva vrea să provoace violențe în stradă pentru că disperarea sistemului este maximă.

O altă întrebare-cheie este dacă Iohannis mai controlează sau nu sistemul sau, dacă este el cel controlat sau dacă sistemul s-a întors împotriva lui.

Cât despre mișcările suspecte de zilele acestea, avem deja mai multe candidaturi anunțate și alte mișcări bizare care par semnele unui plan mai complex. 

Puteți urmări mai jos declarațiile lui Iohannis de astăzi, dar și câteva momente extrem de importante care arată că e în campania electorală de mai mult timp. 

×
Subiecte în articol: decizie Descoperiți
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close