Antena 3 CNN Politică Descoperiți. Iohannis sfidează iar decizia CCR. Ce va face PSD

Descoperiți. Iohannis sfidează iar decizia CCR. Ce va face PSD

Descoperiți. Iohannis sfidează iar decizia CCR. Ce va face PSD
23 Iun 2018   •   23:57

PSD a spus că săptămâna viitoare se tranșează și problema respectării deciziei CCR. Întrebarea este dacă PSD are o presimțire că Iohannis termină de citit motivarea deciziei Curții Constituționale sau este vorba despre o amenințare.

Până acum Klaus Iohannis a părut că este în stare de orice pentru ca Laura Codruța Kovesi să rămână în fruntea DNA și el, ca președinte, să nu rămână fără cheia care l-a făcut pe Băsescu atotputernic, numirea și revocarea procurorilor șefi și a celor din Curtea Supremă. Cu siguranță, condamnarea la închisoare cu executare a lui Liviu Dragnea a întors masa pentru Iohannis. De altfel, a și părut că o așteaptă: o condamnare care la prima vedere a înrăit coaliția, care, prin vocea lui Liviu Dragnea, a declarat război total. 

Liviu Dragnea spune acum că majoritatea parlamentară nu va mai tolera lălăirea intrării în vigoare a legilor justiției și modificarea Codului Penal și a celui de Procedură Penală și pare a mai înțeles și faptul că războiul îl va tranșa cel care se arată în stare să scoată cât mai multă lume în stradă, că se luptă cu forțe care nu se dau în lături de la nimic.

„Am de gând să merg până la capăt. Acel miting i-a speriat foarte tare”, a spus Dragnea. 

Scenariile posibile au fost prezentate de Andreea Sava, sâmbătă, la ”Descoperiți”.

×
Subiecte în articol: Descoperiți Iohannis CCR PSD Klaus Iohannis
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close