Antena 3 CNN Politică Detalii explozive din dosarul lui Ioan Oltean. Referat DNA: Liberalul lua șpaga cu sacul

Detalii explozive din dosarul lui Ioan Oltean. Referat DNA: Liberalul lua șpaga cu sacul

Detalii explozive din dosarul lui Ioan Oltean. Referat DNA: Liberalul lua șpaga cu sacul
Sursa foto: Foto:facebook.com/ioan.oltean.963/
02 Dec 2015   •   16:11

Noi detalii explozive au ieșit la iveală din dosarul lui Ioan Oltean. Potrivit informațiilor din referatul DNA, deputatul PNL lua șpaga cu sacul, prin intermediul unui șofer.

Ioan Oltean a fost denunțat la DNA de fostul paroh al Bisericii Sfântul Ioan Botezătorul din Chitila, Ion Adrian Alexandrescu, care le-a povestit procurorilor că acesta ar fi luat şpagă de 600.000 de euro de la afaceristul Mihai Rotaru, în cazul ANRP 4.

"Ioan Oltean a venit o singura data la biserica cu un autoturism de serviciu. Am vazut ca are un sofer si ca in acea ocazie Rotaru Mihai a inmanat o suma de bani lui Oltean Ioan. Din cate imi aduc aminte aproximativ 600.000 de euro. Rotaru Mihai a intrat in biroul meu iar Rotaru avea asupra lui o borseta si un sac menajer negru legat cu un snur galben si Rotaru Mihai i-a spus lui Remus Baciu ca Oltean Ioan i-a marit comisionul si ca in loc de 400.000 de euro a cerut 600.000", este declarația preotului în fața procurorilor DNA.

Comisia Juridică a aprobat cererea DNA de reţinere şi arestare a lui Ioan Oltean, deşi acesta le-a cerut deputaţilor, aproape în lacrimi, să respingă solicitarea. Oltean a negat toate acuzaţiile şi susţine că a fost umilit de presă din cauza dosarului deschis de DNA. A fost aprobată şi cererea care-l priveşte pe deputatul Catalin Teodorescu.


×
Subiecte în articol: Ioan Oltean
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close