Antena 3 CNN Politică Diaconescu: Cât timp va exista UNPR, România va rămâne un stat independent, suveran şi hotărât în Europa

Diaconescu: Cât timp va exista UNPR, România va rămâne un stat independent, suveran şi hotărât în Europa

Diaconescu: Cât timp va exista UNPR, România va rămâne un stat independent, suveran şi hotărât în Europa
Sursa foto: Foto: INTACT Images
05 Noi 2011   •   17:48
Cristian Diaconescu, preşedintele UNPR, i-a îndemnat sâmbătă pe preşedinteţii organizaţiilor judeţene ca în discuţiile cu oamenii să afirme un lucru foarte clar: că atâta vreme cât va exista UNPR în politica românească, România va rămâne un stat independent şi suveran în Europa.

„Această rugăminte ţine de viitorul politic nu numai al UNPR ci şi a fiecăruia dintre dumneavoastră pentru că în România politica se înclină, din păcate, uneori prea mult în societate. Vă rog ca în tot ce veţi face, prin programele pe care le veţi propune în judeţele dumneavoastră, în discuţia cu oamenii, să afirmaţi un lucru foarte clar: câtă vreme va exista UNPR în politica românească, România va fi, va rămâne, un stat independent, suveran, demn şi hotărât în Europa”, a declarat liderul UNPR, cu ocazia Conferinţei Regionale Sud Muntenia a UNPR.

Scopul reuniunii a fost acela de evaluare a activtităţii organizaţiilor din judeţele Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova şi Teleorman, dar şi stabilirea strategiei pentru anul electoral 2012.

La reuniune au mai participat şi Gabriel Oprea, Marian Sârbu, Neculai Onţanu şi primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close