Antena 3 CNN Politică Diaconescu: Dacă ies din PSD, nu sunt obligat să plec în zona politică, sunt ambasador pe grad (VIDEO)

Diaconescu: Dacă ies din PSD, nu sunt obligat să plec în zona politică, sunt ambasador pe grad (VIDEO)

Diaconescu: Dacă ies din PSD, nu sunt obligat să plec în zona politică, sunt ambasador pe grad (VIDEO)
23 Feb 2010   •   23:15

Cristian Diaconescu a declarat, marţi, la emisiunea "Vorbe Grele", că nu intenţionează să părăsească PSD, dar că, dacă se va pune problema, nu este obligat să plece în zona politică, întrucât este "ambasador pe grad". Afirmaţia vine după dezvăluirile jurnalistei Floriana Jucan referitoare la monitorizarea sa.

Întrebat ce va face în cazul în care se confirmă că monitorizarea a fost ordonată de cineva din interiorul partidului, Cristian Diaconescu a spus că speră ca acest lucru să nu se întâmple, dar că nu s-a gândit la varianta părăsirii partidului.

"Nu mi-am pus problema să ies din PSD. Eu sper că acest lucru nu se confirmă. Nu-i obligatoriu să plec în zona politică, dar eu sper că acest lucru nu se întâmplă. N-aş vrea să pun răul înainte", a declarat Cristian Diaconescu.

O posibilă varianta ar fi revenirea sa în diplomaţie. Întrebat despre această posibilitate, fostul ministru de Externe a răspuns că aceasta este meseria sa.

"Sunt ambasador pe grad", a spus Diaconescu, precizând apoi că acestea sunt singurele grade pe care le are, spre deosebire de alte persoane care lansează diverse acuzaţii la adresa sa.





Jurnalista Floriana Jucan a declarat, sâmbătă, că a primit spre publicare 36 de pagini de monitorizare a lui Cristian Diaconescu, în care social-democratul este surprins în cel puţin două situaţii compromiţătoare cu care ar fi putu fi şantajat. Jurnalista a mai precizat atunci că monitorizarea a fost efectuată în perioada 1-10 februarie.

FLORIANA JUCAN, DESPRE MONITORIZAREA LUI DIACONESCU


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristian Diaconescu monitorizare PSD
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close