Antena 3 CNN Politică Diaconescu: Mişcarea Populară are un lider din mediul universitar, aproape un creator de şcoală

Diaconescu: Mişcarea Populară are un lider din mediul universitar, aproape un creator de şcoală

Diaconescu: Mişcarea Populară are un lider din mediul universitar, aproape un creator de şcoală
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Mar 2013   •   10:12

Consilierul prezidențial Cristian Diaconescu a declarat că numele viitorului lider al Fundației Mișcarea Populară, recent înființată, va fi făcut public în maximum trei zile.

Diaconescu nu a dorit să dea detalii despre această persoană, dar a precizat că este un „coleg din mediul universitar”, conform pesurse.ro.

„Este un coleg din mediul universitar extrem de bine pregătit, aproape un creator de școală, potrivit proiectului pe care Fundația vrea să-l pună în aplicare. În Fundație vor fi oameni din mediul universitar în special, din mediul de afaceri și din jurnalism”, a declarat consilierul.

Întrebat cum se va cunoaște numele viitorului președinte al Mișcării Populare, Cristian Diaconescu a răspuns: „Depinde de partea juridică, sperăm marți sau miercuri”.

„Nu exclud acest lucru, dar nu vreau ca fundația să fie un buffer pentru partidele politice.Dacă se va transforma în partid eu voi pleca. Această fundație n-are decât peste un an, peste doi, peste trei să se transforme în partid, dacă va fi ceea ce vor românii. În acel moment misiunea mea va fi încheiată și voi pleca”, a spus președintele.

Șeful statului a afirmat că nu va avea nicio contribuție la conducerea fundației, dar o supraveghea și încuraja să existe.

×
Subiecte în articol: Miscarea Populara Cristian Diaconescu
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close