Antena 3 CNN Politică Diaconescu: UNPR susţine actuala coaliţie. Suntem gata să participăm la formarea unui nou Guvern

Diaconescu: UNPR susţine actuala coaliţie. Suntem gata să participăm la formarea unui nou Guvern

Diaconescu: UNPR susţine actuala coaliţie. Suntem gata să participăm la formarea unui nou Guvern
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Feb 2012   •   17:08

Preşedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, a declarat, luni, după consultările de la Cotroceni, că Uniunea susţine actuala coaliţie de guvernare, el refuzând să precizeze care a fost posibilul nume al viitorului premier discutat cu Traian Băsescu.

"UNPR susţine actuala coaliţie şi evident, prin dialog cu partidele componente, vom fi gata să participăm la formarea unui nou guvern" a declarat Cristian Diaconescu.

Diaconescu a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor despre eventualul nume al viitorului premier care ar fi fost comunicat UNPR de către Traian Băsescu.
   
El nu a precizat nici dacă acesta ar putea fi înregimentat politic sau independent.
   
"Aşa cum v-am obişnuit, ştiţi că anumite elemente ale unei consultări cu preşedintele nu pot fi făcute publice. Îi revine preşedintelui obligaţia constituţională de a anunţa şi de a vă anunţa numele premierului desemnat", a spus Diaconescu.
   
Preşedintele Traian Băsescu a invitat partidele şi grupurile parlamentare la consultări în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de prim-ministru, după demisia lui Emil Boc.

 


×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close