x close

Liviu Dragnea, către Dacian Cioloş: "Bine aţi venit în PSD". Dialog savuros între cei doi

15 Noi 2015   •   15:59
Liviu Dragnea, către Dacian Cioloş: "Bine aţi venit în PSD". Dialog savuros între cei doi

Premierul desemnat Dacian Cioloș a declarat duminică, în deschiderea ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, că este periculoasă urarea de "bun venit în cadrul PSD", pe care i-a adresat-o președintele Liviu Dragnea atunci când i-a dat cuvântul la reuniune, menționând că se simte binevenit în mijlocul social-democraților în calitatea pe care o are acum, respectiv aceea de tehnocrat, scrie Agerpres.

"E periculos ce ziceți. Nu, eu mă simt binevenit în mijlocul dumneavoastră, în calitatea pe care o am acum, e vorba de un Guvern tehnocrat fără sprijin politic apriori, dar sper să putem obține sprijinul politic atât prin modul în care am structurat echipa guvernamentală, cât și prin ceea ce urmărim să facem", a spus Cioloș.

Precizarea premierului desemnat a survenit urării pe care președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a adresat-o înainte să ia cuvântul.

"Am stabilit să vină la o întâlnire cu Comitetul Politic Național. Trebuie să luăm o decizie politică și i-am transmis că cea mai bună modalitate prin care poate fi informat PSD despre elemente din lista Cabinetului este o întâlnire cu Comitetul Executiv, unde, pe lângă prezentarea pe care o va face domnul Dacian Cioloș, colegii noștri din Comitetul Executiv Național vor pune, așa cum este firesc, câteva întrebări care ne interesează și care ne pot ajuta să luăm o decizie în cunoștință de cauză. Domnule premier desemnat, aveți cuvântul și vă urez bun venit în cadrul PSD", a spus Dragnea.

Citeşte mai multe despre:

Dacian Ciolos Liviu Dragnea PSD
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati