Antena 3 CNN Politică Diana Șoșoacă a adus un sac negru în Parlament, la dezbaterea moțiunii de cenzură: "Sunteți niște criminali!"

Diana Șoșoacă a adus un sac negru în Parlament, la dezbaterea moțiunii de cenzură: "Sunteți niște criminali!"

Senatoarea Diana Șoșoacă a venit, marți, la dezbaterea privind moțiunea de cenzură și i-a pus în față, premierului Cîțu, un sac negru. "Asta înseamnă guvernarea PNL", a strigat senatoarea.

Diana Șoșoacă a adus un sac negru în Parlament, la dezbaterea moțiunii de cenzură: "Sunteți niște criminali!"
de Mia Lungu    |    29 Iun 2021   •   16:54

"Sunteți niște criminali!", a strigat Diana Șoșoacă, de la tribuna Parlamentului, acuzând guvernanții că sunt mânjiți cu sângele persoanelor moarte în timpul pandemiei COVID-19.

"Această guvernare este inimaginabil de distrugătoare pentru poporul român. Mă uitam cum bolnavii cronici nu au dreptul nici acum să intre în spitale să se trateze. Mă uitam la vaccinare, eu știam că vaccinarea trebuie să aibă motive medicale, nu mici, nu muștar, nu trotinete”, a spus Șoșoacă.

„Când domnule Cîțu vă uitați în urmă, pe mâinile dumneavoastră și al întregului guvern stă sânge”, a mai adăugat senatoarea.

"Așa arată un sac în care morții au fost băgați goi și îngropați. Au fost privați de la tratamentul bolilor lor, au fost legați de pat și sedați. Acest Guvern are mâinile pătate de sânge. Nu le-a plăcut sacul. Acel sac arată, de fapt, locul unde doresc să bage poporul român. Se distruge tot, se vinde tot, se închide tot."

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Această guvernare este inimaginabil de distrugătoare pentru poporul român. 26.000 de oameni au murit, vezi doamne, de COVID, ca să aflăm, de la Ministerul Sănătății, că doar 217 au murit de COVID”.

 

 

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close