Antena 3 CNN Politică Diana Şoşoacă, pandemia poate fi combătută prin iubire: ”Dragostea va schimba România, nu restricţiile sau ameninţările”

Diana Şoşoacă, pandemia poate fi combătută prin iubire: ”Dragostea va schimba România, nu restricţiile sau ameninţările”

După ce a dansat si a strigat cat au tinut-o puterile la manifestaţiile anti-mască, senatoarea Diana Şoşoacă propune o soluţie uimitoare. Ea crede că pandemia poate fi combătută... prin iubire.

Diana Şoşoacă, pandemia poate fi combătută prin iubire: ”Dragostea va schimba România, nu restricţiile sau ameninţările”
de Mihaela Bîrzilă    |    21 Mar 2021   •   16:17

”Ceea ce va schimba România va fi iubirea, dragostea, nu restricţiile, nu ameninţările. Luaţi-vă în braţe şi fiţi români. Iubiţi-vă, avem nevoie de dragoste. Românii au nevoie de dragoste. Părerea mea şi a psihologilor cu care am vorbit este că cei de la putere, aceşti guvernanţi lipsiţi de empatie şi de orice moralitate, nu au fost trataţi cu dragoste în copilărie” a spus Șoșoacă în direct la Antena 3. 

Omul de afaceri Cornel Tăbcaru, în direct din Costa Rica, a pus-o la punct. "Eşti fată deşteaptă, dar eşti rea de gură. Nu mai vorbi atât de tare."

”Mă mai aprind şi eu. Mă ambalez, dar nu cu rea intenţie” a recunoscut Şoşoacă.

”Nu sunt singură. Atât pot să vă spun. Azi le-am cerut tututror care îmi cereau să fac un partid să aibă puţjntică răbdare, vorba lui Caragiale”.

Se coace un alt partid? Întreabă Răzvan Dumitrescu. 

"Nu. Nu se coace un alt partid. Se coace eliberarea României. Serviciile ştiu foarte bine. De aceea nu spun mai mult. Îi las să fiarbă." a încheiat senatoarea. 

Diana Șoșoacă: Oameni din instituții și ministere îmi dau informații

Am foarte mare curaj și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Le mulțumesc oamenilor din jurul meu - cum spuneți voi, sursele - care m-au ajutat și mă ajută.

Inclusiv în interiorul instituțiilor și ministerelor sunt oameni care ne-au ajutat cu informații pe care le-am folosit în instanță, anul trecut, împotriva amenzilor.

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close