Antena 3 CNN Politică Diana Șoșoacă în Parlament, despre bugetul pe 2021: "De ce nu luați de la televiziuni să dați la copii, la alocații?"

Diana Șoșoacă în Parlament, despre bugetul pe 2021: "De ce nu luați de la televiziuni să dați la copii, la alocații?"

Printre parlamentarii care au luat cuvântul de la tribuna Parlamentului, luni, la dezbaterile privind forma finală a bugetului pe 2021, s-a aflat și fosta membra AUR, Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă în Parlament, despre bugetul pe 2021: "De ce nu luați de la televiziuni să dați la copii, la alocații?"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    01 Mar 2021   •   18:17

"În ceea ce privește acest buget mă gândeam de ce nu luați de la televiziuni să dați la copii, la alocații." a spus Diana Șoșoacă.

"Doamna Turcan încheie protocol cu reprezentanții minerilor care are trei infracțiuni. Aud aici numai nonsensuri cu privire la un buget de care habar nu aveți.

Opriți starea de urgență cum a făcut Cehia și vedeți că o să meargă România mai bine. Domnule Ciolacu vă aștept la manifestația din 7 martie, dar vedeți că noi nu purtăm mască.” a mai spus senatoarea.

Și liderul AUR, George Simion, a vorbit la microfonul Parlamentului, acuzând guvernanții că au respins toate amendamentele depuse și nu au luat în considerare nicio observație sau inițiativă care aducea modificări bugetului.

 „Asta e țara lui impozit Vodă, la noi toți perceptorii sunt la modă, nu mai avem nici școli, nici spitale, dar tot plătim la taxe infernale. Ați vorbit despre bugetul României și în ultimele zile am stat între acești pereți goi pentru a aduce amendamente.

George Simion: 3.466 de amendamente depuse, 3.466 respinse. Ne jucăm de-a parlamentarismul

Ne facem că facem. Nu e corect față de o țară care nu are școli și spitale și nu mai produce nimic. Domnul Cîțu, vorbeați de PSD, dar 380 de milioane îi împărțiți tot la PNL, USR și UDMR.

Asta nu e tot populism? Banii de la partie de ce nu îi tăiați? Votăm bugetul dacă tăiați banii de la partide. Noi cei de la AUR nu vrem acești bani, nu vrem 4 milioane de euro.”

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close