Antena 3 CNN Politică Din arest, Mihail Boldea a demisionat din Parlament

Din arest, Mihail Boldea a demisionat din Parlament

Din arest, Mihail Boldea a demisionat din Parlament
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    18 Sep 2012   •   19:22
Update 20.15 - Deputatul independent de Galaţi (fost PDL) Mihail Boldea şi-a depus, marţi, demisia din Parlament la secretarul general al Camerei, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea.

"Demisia lui Mihail Boldea a ajuns la secretarul general. Urmează procedura normală în astfel de cazuri, se ia act de ea în plen. Demisia este un act unilateral. Săptămâna viitoare, când se va deschide plenul, va fi transmisă această informaţie", a precizat Zgonea, potrivit Agerpres.
__________________________________________________________

Deputatul Mihail Boldea, încarcerat la Galaţi, şi-a trimis marţi, din arest, demisia din Parlament, potrivit unor reprezentanţi de la biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, citaţi de Gandul.

"Demisia a fost înregistrată la cabinetul Preşedintelui Camerei Deputaţilor astăzi şi mâine va intra în Biroul Permanent. Cererea a fost trimisă prin fax, urmând să ajungă oficial şi prin corespondenţă", au declarat sursele.

Boldea este arestat preventiv de la sfârşitul lunii martie.

În iulie, politicianul a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Galaţi, pentru fraude imobiliare în valoare de aproximativ un milion de euro.






×
Subiecte în articol: mihail boldea arest demisie
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close