Antena 3 CNN Politică Din nou despre Vântu şi Patriciu. Băsescu spre Antonescu: Nu vă aşezaţi unde nu v-am pus eu (VIDEO)

Din nou despre Vântu şi Patriciu. Băsescu spre Antonescu: Nu vă aşezaţi unde nu v-am pus eu (VIDEO)

Din nou despre Vântu şi Patriciu. Băsescu spre Antonescu: Nu vă aşezaţi unde nu v-am pus eu (VIDEO)
16 Dec 2009   •   17:11

Tensiunile dintre Traian Băsescu şi Crin Antonescu nu au lipsit nici la consultările de la Palatul Cotroceni. După ce i-a reproşat liderului PNL că încă nu s-a decuplat de campania electorală, şeful statului a ţinut să îi reamintească acestuia că prezenţa sa la dezbaterea de la Cluj a fost menită să îl ajute. Băsescu l-a sfătuit apoi pe Antonescu să nu se aşeze unde nu a fost pus.

"Mă tem că uitaţi nişte lucruri. Eu am venit la Cluj ca să vă ajut la întâlnire. Peste tot în mitinguri am vorbit de o guvernare de dreapta. Deci nu vă aşezaţi unde nu v-am pus eu", i-a spus Traian Băsescu lui Crin Antonescu, adăugând că "dacă vă place să vă aşezaţi lângă Vântu, Patriciu, Geoană, e problema dumneavoastră. Eu nu v-am aşezat acolo toată campania".

În replică, Crin Antonescu i-a recomandat preşedintelui să poarte discuţia despre Vântu cu Mircea Geoană şi a precizat că "în calitate de cetăţean am voie să stau unde doresc şi nu unde mă puneţi dumneavaostră".

"Eu nu v-am pus, v-aţi pus singur", i-a mai spus Băsescu liderului PNL.




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close