Antena 3 CNN Politică Alegeri locale 2020. Cântărețul Dinu Iancu Sălăjanu, candidat la Consiliul Județean Sălaj

Alegeri locale 2020. Cântărețul Dinu Iancu Sălăjanu, candidat la Consiliul Județean Sălaj

Cântărețul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu va candida la președinția Consiliului Județean Sălaj din partea PNL pentru alegeri locale 2020.

Alegeri locale 2020. Cântărețul Dinu Iancu Sălăjanu, candidat la Consiliul Județean Sălaj
07 Mar 2020   •   18:38

Anunțul a fost făcut, astăzi, de PNL.

Potrivit PNL Sălaj, Comitetul Director Județean al PNL Sălaj a validat candidatura lui Dinu Iancu Sălăjanu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

"Sunt convins că astăzi (sâmbătă – n.r.), alături de colegii mei, am luat cea mai bună decizie prin susținerea lui Dinu Iancu Sălăjanu - un artist arhicunoscut și îndrăgit, dar și un bun manager, precum și un coleg care a rămas loial partidului nostru, indiferent de circumstanțe. Împreună cu aliații noștri politici din USR - PLUS și cu sprijinul sălăjenilor sunt convins că avem prima șansă la alegerile locale", a declarat Lucian Bode, președintele PNL Sălaj.

Cântărețul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu le-a mulțumit colegilor din partid pentru încrederea acordată, și a spus că în următoarea perioadă va construi o echipă și un program „coerent și realist”.

„Am experiența competițiilor electorale și sunt și un om care știe să lucreze în echipă. Îi aștept alături de mine pe toți cei care își doresc să pună umărul pentru dezvoltarea Sălajului", a declarat Dinu Iancu Sălăjanu.

(sursa: Mediafax)

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close