Antena 3 Politică Discursul lui Ion Iliescu de la Congresul PSD. "Se schimbă generaţiile"

Discursul lui Ion Iliescu de la Congresul PSD. "Se schimbă generaţiile"

19 Apr 2013   •   21:19
Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat în cadrului Songresului PSD că evenimentul a reniut reprezentanţi a 4 generaţii - el - generaţia celor de 80 de ani, Năstase - 60 de ani, Ponta - 40 de ani şi cei de 20 de ani.

"Îmi exprim speranţa că acest Congres va da un nou combustibil ideatic partidului şi militanţilor săi. Suntem aici o sumă de exponenţi ai unui proces istoric. Se schimbă generaţiile. Iată, în acest Congres suntem reprezentanţii a patru generaţii: e generaţia mea, a celor de 80 de ani, pe care istoria ne-a obligat la 60 să ne reînşurubăm cu elan tineresc pentru schimbarea revoluţionară a societăţii româneşti. Sunt aici cu Gherman, reprezentăm această generaţie", a spus Iliescu, citat de Mediafax.

Politicianul a precizat că generaţiei sale i-a urmat generaţia lui Năstase, prezent la Congres, care a ajuns la 60 de ani de acum şi care a avut rolul său în această perioadă.

"A venit a treia generaţie, a lui Ponta, a patruzeciştilor, a celor de 40 de ani, generaţia lui Ponta şi care şi-a asumat o mare responsabilitate istorică", a spus Iliescu, adăugând că la Congres sunt şi reprezentanţii generaţiei mai tinere, de 20 de ani, care vor veni din spate.

Iliescu a mai spus că un partid trebuie să ştie să îmbine forţa tuturor generaţiilor.
 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close