Antena 3 CNN Politică Discursul lui Ion Iliescu de la Congresul PSD. "Se schimbă generaţiile"

Discursul lui Ion Iliescu de la Congresul PSD. "Se schimbă generaţiile"

Discursul lui Ion Iliescu de la Congresul PSD. "Se schimbă generaţiile"
19 Apr 2013   •   21:19
Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat în cadrului Songresului PSD că evenimentul a reniut reprezentanţi a 4 generaţii - el - generaţia celor de 80 de ani, Năstase - 60 de ani, Ponta - 40 de ani şi cei de 20 de ani.

"Îmi exprim speranţa că acest Congres va da un nou combustibil ideatic partidului şi militanţilor săi. Suntem aici o sumă de exponenţi ai unui proces istoric. Se schimbă generaţiile. Iată, în acest Congres suntem reprezentanţii a patru generaţii: e generaţia mea, a celor de 80 de ani, pe care istoria ne-a obligat la 60 să ne reînşurubăm cu elan tineresc pentru schimbarea revoluţionară a societăţii româneşti. Sunt aici cu Gherman, reprezentăm această generaţie", a spus Iliescu, citat de Mediafax.

Politicianul a precizat că generaţiei sale i-a urmat generaţia lui Năstase, prezent la Congres, care a ajuns la 60 de ani de acum şi care a avut rolul său în această perioadă.

"A venit a treia generaţie, a lui Ponta, a patruzeciştilor, a celor de 40 de ani, generaţia lui Ponta şi care şi-a asumat o mare responsabilitate istorică", a spus Iliescu, adăugând că la Congres sunt şi reprezentanţii generaţiei mai tinere, de 20 de ani, care vor veni din spate.

Iliescu a mai spus că un partid trebuie să ştie să îmbine forţa tuturor generaţiilor.








 

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close