Discuţii în tabăra PNL-PSD. Orban: Am tras destul la căruţa PSD. Nu e normal ca PNL să plătească pentru referendum

de M.Z.    |    06 Sep 2012   •   16:46
Discuţii în tabăra PNL-PSD. Orban: Am tras destul la căruţa PSD. Nu e normal ca PNL să plătească pentru referendum Foto: Mediafax

Deputatul PNL Ludovic Orban a susţinut, joi, în şedinţa Delegaţiei Permanente, că nu este normal ca partidul să plătească pentru referendum, PSD fiind formaţiunea care a iniţiat acest demers, iar în conducerea liberală nu s-a dat un vot în acest sens.

Mai mult, surse din PNL au declarat că Ludovic Orban a ridicat problema prejudiciilor de imagine pe care PNL le-a avut în urma eşecului referendumului, informează Mediafax.

Liberalul a reproşat liderilor că ideea referendumului nu a fost discutată, înainte de a fi demarat, în cadrul Delegaţiei Permanente şi că nu s-a dat un vot în acest sens, pentru a fi asumat.

"Am tras destul la căruţa PSD-ului", a spus Orban, potrivit surselor citate.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a replicat lui Orban, spunându-i că, dacă doreşte să propună Congres extraordinar, este liber să o facă.

"Vrei să rupem alianţa cu USL?", i-ar mai fi spus Antonescu deputatului PNL.

Potrivit surselor citate, preşedintele PNL a răspuns că iniţierea referendumului s-a făcut cu acordul tuturor partidelor din Uniune, şi că nu se poate spune că este vina exclusivă a unui singur partid.


Parteneri
x close