Antena 3 CNN Politică Dispute în PD-L. Cristian Preda acuză relaţia lui Marian Marinescu cu Gigi Becali

Dispute în PD-L. Cristian Preda acuză relaţia lui Marian Marinescu cu Gigi Becali

Dispute în PD-L. Cristian Preda acuză relaţia lui Marian Marinescu cu Gigi Becali
Sursa foto: Cristian Preda
31 Ian 2010   •   13:50

Se încinge atmosfera între democrat-liberali. Mai exact, între Cristian Preda şi Marian Jean Marinescu. Europarlamentarul PD-L face referire pe blogul său la alianţele făcute de colegul său de partid cu personaje ca Gigi Becali şi la relaţia acestuia cu lumea afacerilor de provincie.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda pune sub semnul întrebării modul de a face politică al lui Marian Jean Marinescu. Preda îi răspunde în acest fel colegului său de partid, care l-a atacat în presă în urmă cu câteva zile. El îl invită pe liderul grupului eurodeputaţilor PDL, Marian Jean Marinescu, să discute sincer şi onest. "Dacă mai e cineva care se îndoieşte de acest lucru, repet aici ceea ce am spus la debutul discuţiei despre modernizarea PD-L: nu voi putea fi intimidat de gesturi inamicale", scrie Cristian Preda.

Referindu-se la relatările din presă referitoare la reuniunea PD-L de la Poiana Braşov care ar fi fost, în opinia sa, destul de contradictorii, Cristian Preda menţionează că în afară de Sorin Frunzăverde şi Vasile Blaga, a fost singurul dintre vorbitori care a fost ascultat în linişte şi susţinut de aplauzele generale ale participanţilor, atunci când a vorbit despre reamenajarea organizaţiilor.

"Reacţiile la adresa celorlalte discursuri au fost fie rezervate, fie amestecate, fie de-a dreptul ostile (pentru frazele goale improvizate de unii), fie s-au topit în zâmbete (pentru vorbele de duh rostite de alţii)", mai spune Cristian Preda pe blog.

Disputele dintre cei doi au apărut după ce Cristian Preda a anunţat că împreună cu Monica Macovei, va face parte din Comisia PDL pentru Statut. Liderul eurodeputaţilor PDL a anunţat că va propune un vot în cadrul grupului, astfel încât doar unul dintre cei doi să facă parte din Comisia de modificarea a Statutului. Din acesată comisie face parte şi Marinescu, ca lider de grup, dar şi un alt europarlamentar, Theodor Stolojan.



Antena 3

×
Subiecte în articol: cristian preda Gigi Becali
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close