Antena 3 CNN Politică DNA decimează PSD. Codrin Ștefănescu: Este clar o vânătoare, un program împotriva noastră

DNA decimează PSD. Codrin Ștefănescu: Este clar o vânătoare, un program împotriva noastră

DNA decimează PSD. Codrin Ștefănescu: Este clar o vânătoare, un program împotriva noastră
Sursa foto: Foto: VideoNews
30 Mar 2016   •   21:03

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a fost reținută miercuri de procurorii DNA.

Ea este acuzată de luare de mită (patru infracțiuni), folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (trei infracțiuni) și spălare de bani.

Subiectul a fost dezbătut în ediția de miercuri a emisiunii Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, realizată de Răzvan Dumitrescu.

Bogdan Chirieac, senior editor DCNews, a remarcat că Lia Olguța Vasilescu a fost scoasă cu cătușele la mâini, contrar unei directive de la Bruxelles.

“Ieșirea cu cătușe a doamnei. Știu că s-a dat o directive europeană prin care s-a interzis să mai scoți oameni cu cătușe. Eu aș fi crezut că doamna ministru ar fi cerut implementarea acestei directive. Polițiștii aceia erau de două ori mai mari decât Lia Olguța Vasilescu. Restul, nu știu, o fi deschiderea, or mai urma și alții, nu știu. Văd că aceste personalități rar au câte un singur dosar. Dar observ că sunt foarte mulți oameni de la PSD acolo. Eu nu am auzit o vorbă rea despre domnul Boc, despre domnul Falcă.”

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a explicat că partidul pe care îl reprezintă este hăituit și că este clar că se dorește stârpirea partidului.

“Suntem neutralizați, stârpiți. E un program foarte clar. Nu știu al cui. Suntem vânați de pe vremea lui Băsescu, că e sistemul creat de el și de un an, sub Iohannis, că sistemul e același. Apoi urmează tot ce înseamnă capital românesc. Suntem vânați metodic. Degeaba creștem în sondaje, pentru că la un moment dat nu va mai fi nimeni dintre noi. Vom vorbi mâine în ședință despre ce putem face, pentru că avem o foarte mare problemă.”

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close