Antena 3 CNN Politică Doliu în PSD! A murit Ion Nicolae, fost deputat şi fost primar al municipiului Târgovişte

Doliu în PSD! A murit Ion Nicolae, fost deputat şi fost primar al municipiului Târgovişte

E doliu în PSD, după moartea fostului deputat Ion Nicolae. Membru marcant al PSD, Nicolae a fost deputat în perioada 2001-2004, dar și primar la Titu și la Târgoviște.

Doliu în PSD! A murit Ion Nicolae, fost deputat şi fost primar al municipiului Târgovişte
Sursa foto: Foto: Adrian Țuțuianu/Facebook
18 Feb 2020   •   10:22

Vestea morții lui Ion Nicolae a fost dată de liderul organizației PSD Titu, Vlad Oprea, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

„Astăzi, ne-a părăsit pentru totdeauna domnul președinte Ion Nicolae! Membru fondator al Partidului Social Democrat, fost primar al orașului Titu, fost primar al Târgoviștei, fost deputat, fost vicepreședinte al Consilului Județean Dâmbovița, domnul Ion Nicolae a fost unul dintre liderii politici care au contribuit decisiv la dezvoltarea administrativă a orasului Titu și a judetului Dâmbovița. Cei care doresc să-si ia rămas bun, il găsesc acasă, la Titu, pe strada Eroilor nr 4. Înmormântarea va avea loc joi, 20 februarie. Dumnezeu să-l ierte!” a postat pe Facebook, Vlad Oprea, președintele PSD Titu.

Și senatorul Adrian Ţuţuianu (Pro România) s-a arătat profund afectat de vestea morții lui Ion Nicolae.

”?Am aflat de două ceasuri și încă nu sunt capabil să procesez vestea. A plecat dintre noi Ion Nicolae, fost primar al orașului Titu și al municipiului Târgoviște, deputat, vicepreședinte CJD. E o pierdere personală, pentru că OMUL acesta a fost un model pentru mine, prin pasiunea și vrednicia sa. A muncit toată viața și a crezut mereu că faptele bune înving orice în lume asta. Era, pur și simplu, incapabil să urască. Suflet uriaș. Ce amărăciune pe ziua asta...Odihnește-te în liniște, nea Nae!”, a scris Adrian Țuțuianu, pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: deputat
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close