Antena 3 Politică Doliu în PNL. A încetat din viață fulgerător la 59 de ani

Doliu în PNL. A încetat din viață fulgerător la 59 de ani

de Dan Gabor    |    20 Aug 2020   •   16:37
Doliu în PNL. A încetat din viață fulgerător la 59 de ani

Partidul Național Liberal este în doliu, după ce un fost primar liberal a încetat din viață fulgerător. Este vorba despre fostul edil al comunei Cizer din județul Sălaj, Nicolae Criste, care a avut două mandate. Pe 28 august, acesta urma să împlinească 59 de ani.

„În această dimineață o veste cutremurătoare a zguduit comuna Cizer, fostul primar Nicolae Criste a încetat din viață! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Veşnica pomenire!”, transmite Primăria Cizer pe site-ul comunei. Nicolae Criste era internat într-un spital din Cluj Napoca, acolo unde lupta cu o boală teribilă.

Coronavirusul a curmat vieților mai multor politicieni

Un alt deces îndoliat politica românească recent. Ioan Dragomir, fost director în cadrul CJ Prahova, a murit după ce s-a infectat cu COVID-19. Potrivit președintelui CJ, Ioan Dragomir a fost plecat în concediu, iar acolo s-a întâlnit cu sora lui venită din Spania.

De altfel, acesta ar putea fi și modul în care Ioan Dragomir s-ar fi infectat cu noul coronavirus.

„Conducerea Consiliului Județean Prahova, prin președintele Bogdan Toader, exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului Ioan Dragomir, fost director general al Direcției Județene de Protecția Plantelor și Întreținere a Drumurilor Județene Prahova.

A fost un om de administrație, reprezentând cu profesionalism, dăruire și implicare instituția pe care a condus-o. Condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, transmitea atunci instituția, prin intermediul unui comunicat.

Coronavirusul a mai făcut recent o victimă și la Consiliul Județean Vaslui. Consilierul personal al președintelui CJ Vaslui a încetat din viață, la doar o săptămână după ce a aflat că a fost infectat cu COVID-19.

Starea consilierului i s-a agravat rapid, așa că medicii au luat decizia de a-l transfera la o clinică din Iași. Bărbatul avea mai multe comorbidități, printre care afecțiuni pulmonare și cardiace. Încă de la începutul crizei coronavirusului, Consiliul Județean Vaslui, instituție condusă de Dumitru Buzatu, a adoptat un plan de măsuri pentru prevenirea și gestionarea infecțiilor cu noul coronavirus.

Una dintre obligațiile angajaților a fost purtarea purtarea măștilor de protecţie. În mod paradoxal, cel mai mare opozant al acestei măsuri a fost chiar Dumitru Buzatu. Acesta a refuzat în mai multe ședinte ale Consiliului Județean să poarte mască, gestul său fiind urmat de mai mulți consilieri PSD.

×
Subiecte în articol: Nicolae Criste doliu PNL
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close