Antena 3 CNN Politică Dosar penal după scandalul cu Liviu Dragnea, de la Înalta Curte. Codrin Ștefănescu: „Dacă primesc citație, voi face denunț calomnios”

Dosar penal după scandalul cu Liviu Dragnea, de la Înalta Curte. Codrin Ștefănescu: „Dacă primesc citație, voi face denunț calomnios”

Dosar penal după scandalul cu Liviu Dragnea, de la Înalta Curte. Codrin Ștefănescu: „Dacă primesc citație, voi face denunț calomnios”
05 Oct 2017   •   12:22

Jurnalistul Malin Bot a depus o plângere penală după episodul cu Liviu Dragnea de la Inalta Curte. Bot spune că interlopii care l-au bruscat au fost chemaţi şi coordonaţi de Codrin Ștefănescu si Mario Rafael, șeful lui de cabinet.

Mai mult, Bot susţine că Rafael l-a bruscat, încercând să-l împiedice să iasă din clădirea Curtii Supreme pentru a nu-i putea adresa întrebări lui Dragnea.

Jurnalistul a mai anunțat că unul dintre suspecți a recunoscut că l-a bruscat și a precizat că plângerea penală a fost făcută pe numele lui Codrin Ștefănescu.

Contactat telefonic la emisiunea Obiectiv, de la Antena 3, Codrin Ștefănescu a afirmat că va face denunț calomnios, dacă va primi citație pentru această plângere, arătând că va demonstra în instanță cât de agresiv a fost grupul care l-a așteptat pe președintele PSD la Înalta Curte.

”Dacă voi primi citație pentru plângerea asta, o să îi fac denunț calomnios. Dacă tot are timp de pierdut prin instanță, să piardă. Și o să venim cu documente suplimentare vizavi de ce pregătea echipa asta, de lângă Mălin Bot, cât de agresivi au fost. Cu cătușe pe care au încercat să i le bage pe gât, cu pancarte, hărțuire verbală”, a spus Codrin Ștefănescu.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close