Antena 3 CNN Politică Dosar penal pentru șpaga dată la alegerile PNL din Sectorul 3, deschis după dezvăluirile Antena 3

Dosar penal pentru șpaga dată la alegerile PNL din Sectorul 3, deschis după dezvăluirile Antena 3

Dosar penal pentru presupusă șpagă dată la alegerile PNL din Sectorul 3. Poliția investighează după ce Antena 3 a făcut dezvăluirile și au apărut înregistrările telefonice, în care Dragoș Tănăsoiu încerca să ofere bani unei membre a PNL Sector 5 pentru a vota cu unul dintre cei doi candidați.

Dosar penal pentru șpaga dată la alegerile PNL din Sectorul 3, deschis după dezvăluirile Antena 3
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    14 Iul 2021   •   11:46

La începutul lunii, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, a fost difuzată o înregistrare care arată cum cumpără oamenii lui Ludovic Orban voturile la alegerile PNL din Sectorul 5.

Este vorba despre o luptă internă între PNL de la Sectorul 5 între cele două tabere a lui Ludovic Orban și Florin Cîţu. Candidatul din partea lui Ludovic Orban a sunat mai toată ziua membrii din PNL ca să voteze pe Dan Meran, candidatul pe care îl susține Ludovic Orban.

Înregistrarea a fost făcută de una din membrele PNL care a surprins momentul în care Dragoş Tănăsoiu, fost şef al Corpului de Control al prim-ministrului în mandatul lui Ludovic Orban, sugera cu cine trebuie să voteze şi ce bani se primesc în schimbul acestui demers.

Membră PNL: Ia spuneţi cu cine trebuie să votez?

Daniel Tănăsoiu: Cu cine trebuie doamnă. Cu liberalii vechi.

Membră PNL: Cu domnul Meran, cu toată echipa.

Daniel Tănăsoiu: Suntem cu Orban doamnă. Ce Dumnezeu! Nu suntem pucişti.

Membră PNL: Da, bine, atunci îmi daţi bani...

Daniel Tănăsoiu: Mâine, vedeţi că eu sunt în faţă, acolo

Orban, prima reacţie la înregistrările cu negocierile pe bani pentru un vot în PNL: Vorbele sunt scoase din context

Ludovic Orban a precizat vineri că a discutat cu Dragoș Tănăsoiu, fostul șef al Corpului de Control pe vremea pe când era premier, şi aceste înregistrări ar fi fost scoase din context.

Dragoș Tănăsoiu, omul lui Ludovic Orban înregistrat când oferă bani unei femei pentru a vota cu echipa președintelui PNL susține că această convorbire i-ar fi fost înscenată şi a decis să depună plângere penală.

El a motivat că a fost provocat și că, de fapt, acești bani nu erau în schimbul votului pe care ar fi trebuit să îl acorde astăzi în favoarea unuia dintre cei doi candidați. Mai exact, în favoarea lui Dan Meran cel care îl contra-candidează la șefia filialei PNL Sector 5 pe Cristian Băcan cel care este în tabăra lui Florin Cîțu.

×
Subiecte în articol: dosar penal spaga sectorul 3
Parteneri
Horoscop 22 septembrie 2023. Scorpionii sunt orbiți de dragoste
x close