Antena 3 CNN Politică Două noi moţiuni simple social-democrate: una pe pensii militare, alta pe agricultură

Două noi moţiuni simple social-democrate: una pe pensii militare, alta pe agricultură

Două noi moţiuni simple social-democrate: una pe pensii militare, alta pe agricultură
Sursa foto: Parlament
26 Apr 2010   •   13:28

PSD va depune două noi moţiuni simple, una la Senat pe tema pensiilor militare, iar cealaltă la Camera Deputaţilor pe agricultură, a anunţat, luni, preşedintele PSD, Victor Ponta, după şedinţa BPN al partidului.


Ponta a explicat că PSD se opune recalculării pensiilor militarilor, din cauza jocului politic "duplicitar" existent în Guvern pe această temă.

"În primul rând, ne opunem ideii ca militarii să fie prinşi în acest joc demagogic şi strict politic din interiorul Guvernului, unde un ministru care în Guvern e de acord, când iese din Palatul Victoria nu mai e de acord, când intră înapoi la negocieri e de acord şi când iese iar nu mai e de acord", a arătat Ponta.

El a subliniat că, odată cu depunerea şi dezbaterea moţiunii simple, în Senat, pe tema pensiilor militarilor, se va vedea, la vot, cine este pentru respectarea drepturilor militarilor şi cine nu.

În ceea ce moţiunea simplă pe tema Agriculturii, Ponta a comentat ironic la adresa ministrului de profil, Mihail Dumitru că, probabil, nimeni nu ştie cine este. De altfel, tema moţiunii priveşte oprirea subvenţiilor, neutilizarea fondurilor comunitare şi criza din acest moment provocată de introducerea noilor prevederi birocratice prin care se împiedică comercializarea produselor agricole, a precizat liderul PSD.

Antena3.ro

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close