Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: "Nu e nicio surpriză data alegerilor. Îmi spusese Dacian Cioloș că aceasta a fost alegerea sa"

Liviu Dragnea: "Nu e nicio surpriză data alegerilor. Îmi spusese Dacian Cioloș că aceasta a fost alegerea sa"

Liviu Dragnea: "Nu e nicio surpriză data alegerilor. Îmi spusese Dacian Cioloș că aceasta a fost alegerea sa"
31 Aug 2016   •   15:25

Guvernul a stabilit data alegerilor parlamentare - 11 decembrie. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat, într-o intervenție telefonică în emisiunea Esențial, realizată de Ana Maria Roman și Mircea Badea, că organizarea alegerilor la data de 4 decembrie ar fi fost mai bună pentru români.

“Nu e nicio surpriză, practic. Îmi spusese domnul prim-ministru că aceasta a fost alegerea sa. Ne-am fi dorit ca aceste alegeri să aibă loc ceva mai devreme, pentru că anumite elemente vor fi întârziate. Guvernul probabil că va fi făcut undeva în jurul Crăciunului, bugetul probabil va fi aprobat în luna februarie și suntem în plină lună a sărbătorilor în decembrie, când oamenii vor să stea cu familia, să sărbătorească, dar asta este. Cu riscul de avea zăpezi mari, dar probabil că cineva așa își dorește, o participare mai mică la vot. Nu este vorba despre avantaje și dezavantaje, este vorba despre oameni.”

"Asta este, mai avem puțin de suferit și sperăm ca lucrurile să intre în normal la data de 11 decembrie, după alegeri", a conchis Dragnea.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close