Antena 3 Politică Dragnea: „Am convenit cu premierul ca sumele pentru tratamentele răniților de la „Colectiv” să fie suportate de la buget și în 2018”

Dragnea: „Am convenit cu premierul ca sumele pentru tratamentele răniților de la „Colectiv” să fie suportate de la buget și în 2018”

30 Oct 2017   •   23:58
Dragnea: „Am convenit cu premierul ca sumele pentru tratamentele răniților de la „Colectiv” să fie suportate de la buget și în 2018”
Sursa foto: FOTO: Facbook/ Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seară că a convenit cu premierul ca Guvernul să adopte o ordonanță prin care sumele aferente tratamentelor răniților din clubul „Colectiv” să fie suportate de la bugetul de stat și în anul 2018.

„Am discutat acum în coaliție, i-am cerut premierului, l-am rugat pe premier — și bineînțeles că are aceeași opinie — ca în perioada următoare să adopte o ordonanță prin care să se prelungească termenul în care bugetul de stat să poată să finanțeze chetuielile necesare pentru tratamentele supraviețuitorilor de la Colectiv, pentru că ordonanța în vigoare s-a referit la 2016 și 2017. Mai este nevoie de tratamente, mai au nevoie de sume în continuare și vor adopta o ordonanță ca și în 2018 să poată să fie finanțate aceste cheltuieli", a declarat Liviu Dragnea după o întâlnire pe care a avut-o cu liderii coaliției de guvernare pe tema proiecției bugetare pe 2018.

Totodată, liderul social-democraților a vorbit despre tragedia din clubul „Colectiv" , precizând că: „Aș vrea să remarc, cu mâhnire, că și acum, după doi ani de zile, mai sunt unii care se folosesc de moartea acelor copii".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close