Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Pe mine nu m-a lămurit premierul Dacian Cioloș. Dar suntem toleranți și răbdători

Liviu Dragnea: Pe mine nu m-a lămurit premierul Dacian Cioloș. Dar suntem toleranți și răbdători

Liviu Dragnea: Pe mine nu m-a lămurit premierul Dacian Cioloș. Dar suntem toleranți și răbdători
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Feb 2016   •   12:42
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, că premierul Dacian Cioloş nu l-a convins cu discursul său privind intervenţia ANAF în grupul INTACT, însă PSD este "tolerant şi răbdător" cu actualul Guvern.

"Am vrut să văd și ce spune premierul Dacian Cioloș și pe mine nu m-a lămurit. Cred că nu a înțeles că subiectul principal nu este, nimeni nu a pus în discuție decizia instanței, nimeni nu a pus în discuție recuperarea prejudiciului, dar n-a putut să explice de ce funcționarii ANAF s-au purtat în asemenea hal. Le mai lipseau bâtele. Au legitimat pe toată lumea, i-au fotografiat și pe cei care erau la emisiuni. Am fost curios să văd dacă, totuși, realizează modului în care acționează unii funcționari ANAF, în țară, în general. Acum sunt în speță cinci televiziuni, dar sunt foarte mulți mici oameni de afaceri care se lovesc de această brutalitate", a declarat Liviu Dragnea, prezent la şedinţa Senatului, în loja presei. 

Liderul PSD a spus că Dacian Cioloș nu are nicio restricție și poate lua oricând măsuri împotriva ANAF.

"Mie îmi moare speranța foarte târziu și foarte greu. În continuare sper, dar nu are niciun fel de restricție. ANAF-ul este, practic, în subordinea directă, șeful ANAF este numit prin decizia primului ministru. Și, repet, din păcate, nu este numai situația acestei televiziuni", a mai spus Dragnea.

Liderul PSD a fost întrebat de jurnaliști ce va face în privința premierului, având în vedere că nu a fost lămurit. "Să avem răbdare. Suntem toleranți și răbdători", a conchis Dragnea.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close